STRIPES, PASTELS AND NEW HAIR
Shoes Seppälä, Jeans Bershka, Top Zara, Sweater Reserved, Bag Mohito

So here it is! my new hair.. I was soo nervous at the salon, since the hairstylist kept telling me my own haircolour was so unpredictable, that even she did not know how the new colours would turn out. But I absolutely love it and I am so happy I got my shit together and just did it. I don't even feel like a stranger looking in the mirror, because I feel this haircolour suits me and my eyebrows so much better.. I don't know, it just feels right and natural! :D
. . . . . . . . . . . . . . . . . 

Siin need on, mu uued juuksed. Närvitsesin juuksuritoolis kokku ligi 3 tundi, ja enamasti seetõttu, et juuksur ütles, et mu enda juuksevärv on niivõrd etteaimamatu, et temagi ei tea, kuidas värvid välja kukuvad. Polnud just kõige julgustavam, kuid olen lõpptulemusega ülimalt rahul. Olen rõõmus, et julguse lõpuks kokku võtsin ja juuksed ära lasin värvida. Tunnen, et see juuksevärv ongi selline, nagu mul loomulikult olla võiks, see lihtsalt sobib nii palju paremini kokku mu kulmude ja üldse.. minuga. :D0 kommentaari: