Toetab Blogger.

MEA INTERIOR DESIGNS

Pages

Daniel Wellington
Heihei, loodan, et teie pühad on hästi läinud ja saite pikast nädalavahetusest välja puhatud!

Ma olen nii elevil, et näidata teile minu uusimat ostu. Ma olin tahtnud seda juba väga väga pikalt, täpsemalt esimesest korrast kui seda nägin. Just DW kellad on mind väga sümpatiseerinud - nende lihtsus ja minimalistlikkus on täpselt see, mis mulle meeldib. Ja sel reedel Kaubamajas, pärast pooletunnist debatti iseendaga, ma ta lõpuks ka ostsin. Ma ei plaaninud absoluutselt too päev endale kella osta, vaid läksin Kaubamajja hoopiski vaasi pärast, mida ma lõpuks ei leidnudki..  (andke teada, kust leiaks läbipaistvat madalamat nelinurkset vaasi, eelkõige tulpide jaoks)

Nagu ütlesin siis olin seda juba ammu tahtnud osta, kuid põhjus, miks ma kella ostu nii kaua olen edasi lükanud, on see, et ma ei ole suutnud otsustada kulla ja hõbeda vahel, kuna kannan mõlemat. AGA, kuna õnneks see ei ole bling-bling kell, nagu ma neid kutsun, siis saab seda kanda väga edukalt nii kulla kui hõbedaga ja ka kõige vahepealse ja muuga.

Mainiks veel ära, kui kuradima raske on neid pilte, kus ma midagi käes hoian, ise teha 50mm objektiiviga. :D

. . . . . . . . . . . . . . . 

Hey! Hope you had a great holiday and enjoyed your weekend. 

I am so exited to show you my newest purchase. I had been wanting to buy this for ages, literally from the first time I ever saw DW watches - their simplicity and minimalistic design is exactly what I like. And this Friday, I finally gave up, after half an hour debate with myself, in the Beauty department in Kaubamaja. I did not intend to buy a watch that day, but actually a good vase for tulips, which I actually didn't even find... 

As I said I had been wanting this watch for ever, but the reason I always pushed it, was that I didn't know whether I want to wear gold or silver jewelry, but luckily this watch is not "bling-bling" as I call them, so I can wear this with both gold and silver and everything in between. 0 kommentaari: