Toetab Blogger.

MEA INTERIOR DESIGNS

Pages

BLUESDress, Boots and Shoulder Bag from Zara / Faux Leather Vest Mango / Sunglasses Lespecs / Watch DW
Heiheei. Loodan, et teil läheb hästi. Ilmad on läinud nii koledaks aga jagan siiski suviseid pilte, et suve meeleolu natukenegi üleval hoida. See armas kleidike on pärit Zarast ja kellele veel meenutab see natuke nukukleiti? :D Tagi olete juba varem tuttavad. Pärast selle ostmist olin natuke mures, mulle jubedalt meeldis see, aga ei olnud kindel, kas leian piisavalt riideid, kuhu see sobiks, kuna on nii maskuliinne ja võib liiga karm välja näha, mida ma ju kindlasti igapäevaselt pole. Aga no võta näpust, kleitide peal näeb see suurepärane välja ja loob mingisuguse tasakaalu, mis on täpselt minu rida.
Ja jah, ma tean, juba on juuni keskpaik ja ma ikka valge. Ilmselgelt ei ole ma päikest näinud veel ja kasutan küll isepruunistajat, aga tundub nagu too uus, mida olen umbes 2 kuud kasutanud, ei anna nii head värvi, või ehk tuleb seda lihtsalt natuke rohkem panna kui ma olen siiani pannud.. 

. . . . . . . . . . . . . . .

The weather has gone shit here but I'm still sharing summery photos to keep up the summer feeling. :D Talking about today's outfit, this cute dress, that kind of reminds me of a doll's dress, is from Zara and I paired it with a faux leather vest to give me that balance between feminine and masculline style, that I very much like. 
And yes, I know, it's the middle of June and I am still looking like a ghost :D


0 kommentaari: