Toetab Blogger.

MEA INTERIOR DESIGNS

Pages

OVERSIZED KNIT
Slip Dress and Bag - River Island / Kardigan - H&M / Heels - Zara / Sunnies - LeSpecs

Olin pikemat aega juba beezi kardigani jahil. . Eelmisel sügisel leidsin ühe Zarast, isegi ostsin selle, ent siis viisin tagasi, kuna ei uskunud et seda kandma hakkan.. ja pärast seda kui seda poodides enam polnud, hakkasin kahetsema ja olen siiani midagi sarnast otsinud. Too oli veidi lühem, aga nüüd nägin H&Mis pikemat ja isegi sossumat ja see nägi seljas nii hea välja, et enam ma sellist asja käest ei lase. Lisaks on kardiganid ideaalsed sügiseste ja talviste kihtide loomiseks. Nüüd oleks halli kah veel vaja ja siis on korras nendega. :D
Eriti nunnu näeb kardigan välja minu meelest jut kleidikestega, ja nii ma tegingi. Sobitasin juurde musta kleidi, madalad kontsad ja kotikese. Nii lihtne, ent stiilne või mis te arvate?


0 kommentaari: